Schoon ondergoed kopen doe je hier

Ik heb het weleens voorbij zien komen, meiden die hun ondergoed (strings en bh’s) op tweedehands websites verkopen. De Love Stories bralettes zijn niet aan te slepen. Maar daar trek ik toch mijn grens. Die koop ik liever nieuw en dus bij een duurzaam merk.

Qua lingerie ben ik nogal strikt. Het moet niet te lief (geen roze strikjes), mag wat stoerder zijn (maar dan bedoel ik geen sportbh) en het moet natuurlijk comfortabel zijn.

Ik kan met trots vertellen dat er inmiddels duurzame merken zijn die voldoen aan mijn wensen en ik heb ze daarom voor jou op een rijtje gezet. Je kan de items direct shoppen door op de foto te klikken.

Underprotection

Joe, hallo. Dit merk bestaat al tien jaar! Het zou zo leuk zijn als jij het al kende en hier zelfs al iets van in je kast hebt hangen. Laat het even weten, ik ben nieuwsgierig.

Bij Underprotection koop je tijdloos ondergoed dat sexy is, er lief uitziet en ook nog eens fijn zit. De leuke kleuren maken de collectie variërend en modieus.

WEETJE: De Underprotection Classics blijven altijd op voorraad en zijn nooit in de sale.

Dora Larsen

Mijn favoriete merk. Lekkere hoge broekjes (comfortabel), felle kleuren die het lief maar niet te lief maken en tot slot mooi kant. Je shopt hier vooral beugel bh’s en bralettes maar zo nu en dan ook bh’s met (half) pads erin. En ze hebben ook gewoon lage broekjes hoor. Voor ieder wat wils dus.

TIP: Wanneer je een setje koopt, koop dan altijd twee onderstukjes.

Stella McCartney

Stella McCartney is natuurlijk een bekend kledingmerk. Een steuntje in de rug heeft ze niet per se nodig. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een wat kleiner merk dat net zo mooi is.

Do You Green

Bij Do You Green is het soms even zoeken naar echt een leuke bh. Ze zijn vooral comfortabel en mooi. Maar ze zitten er wel tussen. Ik heb de huidige collectie al voor je doorgespit en dit is mijn favoriet.

Nude

Op je brakke zaterdag even geen kant tussen de billen? Neem dan vooral een kijkje bij Nude. Niets romantisch aan maar misschien vind jij het wel heel sexy, het zit in ieder geval wel heel comfortabel. Bovendien kan je er ook ondergoed voor mannen kopen.

Luva Huva

Op dit moment staat er niet heel veel in de online shop van Luva Huva. Maar daar komt binnenkort verandering in, dus deze heb je nog tegoed.

BONUS: Studio Pia

Als je veel geld hebt en je jezelf sexy wil voelen na al dat thuiszitten, is dit de beste plek voor jou.

Andere duurzame lingeriemerken

Anekdot
NAJA
Organic Basics
Saint Basics
Urban Poetry Intimates
Woron

FOTOCREDITS – Dora Larsen & Sebastian Unrau via Unsplash

Share this post