online tweedehands kleding kopen

3 tips voor online tweedehands kleding kopen

Tegenwoordig is er zo ontzettend veel tweedehands kleding te koop. Onlangs plaatste ik een artikel op Zuivere Kloffie met alle verschillende websites waar je tweedehands kleding kan shoppen. En ik hou ervan! Voor mij is het net als shoppen in de sale, want die tweedehands items zijn ook allemaal koopjes. Ik word dan zo blij als de kwaliteit nog zo goed is. Nog niet helemaal gewend aan tweedehands kleding? Of vind je het lastig om die parels te vinden? Ik geef je hieronder mijn drie tips voor online tweedehands kleding kopen.

Favoriete merken

Er is een aantal merken waar ik dol op ben. Omdat de kwaliteit goed is en omdat de stijl bij me past. Wanneer ik dus online ga shoppen, zoek ik vooral op deze merken. Op die manier ben ik iedere keer weer door het dolle heen als ik iets nieuws vind. Heb je zelf nog geen idee wat je favoriete merken zijn? Kijk eens in je kast. Welke items draag je het liefst? Van welk merk is het? En bekijk eens wat ze nog meer verkopen. Zo kom je er vanzelf achter wat goed bij je past.

Sorteren, sorteren, sorteren!

Superleuk als je een prachtige jurk vind maar als het niet in jouw maat is, kan je er niet zoveel mee. En nee! Kopen op de groei is echt verboden, tenzij je een kindje hebt. Dus zodra jij gaat schat zoeken, sorteer dan direct op je maat om teleurstellingen (én verleidingen) te voorkomen. Op deze manier leer je ook weer nieuwe merken kennen. Wel zo leuk.

Je wishtlist terugvinden

Het leukste ervan, is dat je ook items kan terugvinden. Je bent vast ooit compleet verliefd geweest op een jurk. Beviel destijds het prijskaartje je niet? Of was jouw maat nergens te vinden? Dan kan je zelfs nu nog op zoek gaan naar die ene jurk. Dus pak je (oude) wishlist er maar bij en ga op zoek naar je favoriete items op Vinted of Vestiaire. Zo word online tweedehands kleding kopen opeens heel leuk. Happy hunting!

Foto’s van Charles Deluvio en Nikola Majksner via Unsplash

Share this post