tweedehands kleding op instagram

Tweedehands kleding op Instagram kopen

Samen met vijfduizend anderen heb ik afgesproken om de komende drie maanden niets nieuws te kopen. Hopelijk doe jij ook mee met Slow Fashion Season! Gedurende drie maanden ga ik niets nieuws kopen. Dat wil zeggen dat je wel vintage en tweedehands kleding mag kopen. Er zijn genoeg websites waar je tweedehands kleding kan vinden, maar tegenwoordig vind je ook veel tweedehands kleding op Instagram.

Op een eenvoudige manier shop je de leukste items door een DM te sturen. Er is geen mogelijkheid om iets te passen of te retouren maar je hebt ook niet te maken met servicekosten en dergelijke. Het kan soms snel gaan, dus als je een account heel leuk vindt, zet dan notificaties aan voor dat profiel zodat je direct een melding krijgt als er iets nieuws online komt. Van vintage parels tot tweedehands kleding op Instagram, hieronder vind je mijn favoriete accounts!

Clother for Progress

Reveuse.vintage

Stil Leven Store

Akómi

The Ceiling Shop

The Next Vintage Story

My Stylists Closet

PS

Ken jij of heb jij een Instagram-account waarop je tweedehands kleding verkoopt? Laat het me weten op Instagram en dan kan ik hem altijd nog toevoegen aan het artikel!

Foto achtergrond is van Alina Shchurova via Unsplash
Foto voorgrand is Miriam de Waard door Stephany van Leeuwen via Stil Leven Store

Share this post